2012-01-30

Tååå"/

Det kliar fruktansvärt mycket på min tå!! Och de är ett sår på den för att jag har kliat upp huden? Vilket gör att det sved när jag duschade och kliar ännu mer när det läker, men nu ska jag titta på dr mugg, bädda sängen och sova natti!

2012-01-29

Dagens!!

När man äntligen somnar så sover jag bara nån timme sedan vaknar jag igen, somnar om och vaknar nån timme senare igen och har jag tur så sover jag efter de hela natten och vaknar senare på dagen och sover ytterligare några timmar mitt på dan, tröttsamt som fan, inne på tredje veckan som jag är borta från skolan, känns som jag har lite att ta igen när jag kommer tillbaka och inte nog med de, ska till vårdcentralen och göra fler tester i morgon vill nog inte veta vad jag har för fel.
Hände Isf lite roliga saker idag, satt vid köksbordet med mamma, syskonen och Hampus och pratade om hästar då vi kom fram till att jag ska rida på friluftsdagen med Alice och belinda säger " behöver du låna ett par ridbyxor?"( dok är belinda 6 år yngre än mig och ganska mycket mindre) då säger Hampus " du kan få låna mina ridbyxor" och alla brast ut i skratt trodde ärligt att jag skulle dö då, men jag överlevde ;D så nu säger jag gnatt världen och ha de gött :)

Och förresten så saknar jag min kompis "/ väldigt mycket !!!

2012-01-28

En vanlig kväll i mitt liv ;)

Bruden som har för mycket att göra eller? Små syskonen sover och jag ligger på soffan helt slut i kroppen, vilket var ett bra tillfälle för att måla naglarna :) vänster handen blev rätt bra men höger ser lite värre ut men de får man stå ut med :) och eftersom jag var så duktig och sov flera timmar mitt på dagen inte så bra gjort drake ;) men men nu blir det iaf att ha Johan Falk maraton med mig själv och sen sova, natti!!

2012-01-27

Onyttigt!!

Skitsaker sitter man och trycker i sig, vilket inte är riktigt nyttigt, men man får skylla sig själv och träna bort de när man är frisk igen ;D toppen kväll!! ;D

2012-01-26

Haft feber nu i över en vecka, börjar bli ganska less, infektion och ont i kroppen döör snart!! Aja de kan bara bli bättre :)

2012-01-19

älskar att vara sjuk!

Jag älskar iaf att vara sjuk :) då får man pengar till pizza eftersom jag inte orkar laga mat :)
men kan lova att jag var slut genom att gå till pizzan och tillbaka och jag säger så här, de är ungefär som från Crille till pizzan ni som vet hur långt de är ;D
har varit skapligt feber fri idag, men allt snurrar runt så jag gick till och med in i väggen, kändes ju lite si så där! men det kan ju bara bli bättre, hoppas jag iaf :)
har kollat på criminal minds två dagar nu vilket betyder att nu när jag är ensam hemma så vågar jag inte släcka lampan i köket !! MÖRKRÄDD + att nån har stått utanför mitt fönster. det är läskigt !
men två säsonger criminal minds, en halv säsong oc och två dagar senare är det dags att säga att man blir nördig av att ligga hemma hela dagarna! så nu säger jag hej andra avenyn och gnatt internet, för nu ska jag sova och bli frisk så jag orkar gå på dopet på lördag! Natti !

2012-01-18

De va ett tag sen jag bloggade nu men det är för att jag har haft mycket att göra och för jag inte har något trådlöst internet i lägenheten, men kan berätta att jag har haft set sjukt kul :)i torsdags så kom lille bror hit och sov här :) och då blev de film och godis och även en promenad på donken :) sen på fredagen så följde han med mig till skolan och hade karaktär, vilket slutade med att han var med och låste in läraren på toaletten och smet in med oss i stora matsalen rätt lyckat ;D senare på dagen så åkte vi till Sundsvall gick runt lite på stan och köpte godis och mat :) blev 2 kg godis till oss den kvällen :) med godis och film åh ännu mera skratt blev det en riktigt lyckad kväll :) på lördagen så kom moster och hämtade oss och senare på kvällen blev det några riktiga trevliga timmar för mig nere hos crille, då vi fick mobba lilla Ida hela kvällen. En kväll med mycket skratt och god sömn efter en natt på Alice och simons soffa ;D på söndagen kom mammas gamla klasskompis och hälsade på sedan blev det en mycket känslosam hockey match där mamma fick skämmas ganska mycket över mig, men men, nu när man är tillbaka i härnösand åkte man på feber och är yr, inte många minuter man orkar hålla igång. Så när man la sig i sängen med värmekudden kände man att man verkligen saknar någon med kroppslig värme och jag saknar dig! Trodde ju att man kommit över de men de va ju inte så, jag är fortfarande kär!!! Så nu lägger jag mig och sover och tänker på dig :) men kan tyvärr inte nämna namn för vill inte ha skit snack.

2012-01-06

Mys ;)

vilken jävla dag alltså!
somnar först runt 6 - halv7 vaknar igen halv 10 utav att Srinom klev upp med tvillingarna, och eftersom jag sov på soffan vaknade jag då! sen somnade jag om typ en halvtimme senare och vakna när mamma ringde 12 och då var de dags att ha en mys dag med Julia och Madde som bara är några månader, tycker det är så mysigt att få mysa med dom, nästan så man vill ha en bäbis själv när man har varit där ett tag. eller iaf tills dom börjar skrika vill man ha en ;D efter att jag hade varit hos min morbror var det dags att åka ut och övningsköra det gick nog rätt bra, vi lever iaf :) och efter de blev de en myskväll med först tjejerna och Rickard och sen vidare en stund upp till Wille och drygade med han :) vilket oxå var riktigt trevligt :)
men nu ska jag dra på ett avsnitt av sex and the city och försöka sova eftersom jag ska  upp tidigt i morgon och hjälpa mamma med att laga mat till hockey laget och hoppas på att jag får övningsköra lite mer i morgon :D

2012-01-05

Final Sverige - Ryssland

Är hos morbror för jag skulle vända tillbaka på dygnet, vilket började bra somnade på soffan runt 1 vaknade igen kvart i 2 när han var upp och värmde välling till Madde, då tänkte jag att skit i att sova nu är de JVM som gäller, kom igen nu Sverige !!!!
Nu tar vi hem ett guld annars blir jag ledsen eftersom jag lyckades somna i tid ;)

2012-01-04

efter en vanlig dag med lite plugg så lägger jag mig och har sex and the city maraton med min nalle :)
så mer än så orkar jag inte skriva ;D

2012-01-03

Stunder man aldrig glömmer!

Det finns minnen man vill glömma och det finns minnen som stannar kvar för alltid som BLANKA BLANKA LIMPA LIMPA ;D om vi översätter de blir de kolla lampan blinka igen ;D 
Så här kommer lite bilder :) 
Pappa på planet på väg till Tyskland där vi skulle mönstra på :)
Jag och Maaclice på planet jag DÖ rädd för att flyga 


 Tror de va en lunch rast? eller iaf kaffe :P





 Första gången vi fick komma i land ;D i Frankrike :)





 Och måste få tacka Manny för dom sjukt snygga handgjorda ankarna han gjorde till oss:)










minnen ;D

satt och kollade igenom lite gamla bilder från i somras och övriga 2011 här kommer några ;D








FINAAAAAAAL

Känns som Timrå spelarna gjort någonting bra iaf! Max Friber matchens hjälte avgjorde matchen med en fin straff, men man måste ju tacka målvakten oxå för sitt grymma jobb!
nu blir de försöka få boxern att fungera så man kan kolla på vilka som Sverige får möta i finalen!
och dagen måste jag ju oxå berätta lite om :)
blev en mysig dag på stan med mamma, in skaffade mig en vit tröja, ozzys bok, ett par örhängen och två kavajer, kändes riktigt bra faktiskt :) sen blev det en kebab med bröd innan det var dags att åka och köpa
Alices julklapp :) tycker jag är snäll när jag ger henne 3 st :) efterstan blev de städa lite innan man gick ut och träffade Jennie och Ida vilket alltid är lika kul :)
så nu när man har kollat när småkronorna gick till final äre dags att försöka lyckas kolla på Ryssland - Kanada och se vilka som blir offer i finalen!
Ha de gött!

2012-01-02

toppen!

ja sådär hade ju en trevlig kväll på nyår, full och glad och allt gick som de skulle :) helt toppen ;D
måste ju tacka alla som va där med mig och gjorde min kväll perfekt och jag glömde knäppa massa bilder, vilket var lite synd men de löser sig ;D men nu blir det sova eller iaf försöka för i morgon blir de upp tidigt för att åka till stan med mamma och Belinda, handla och äta middag, känns riktigt naajs :)