2011-12-31

Gott nytt år

redo för en party kväll med vännerna, längtat efter de här nu hela veckan så nu taggar vi med lite mat, sen börjar vi dricka ;D de är ju endå nyår så då får man festa när man är för liten ;)
och så här ser man ut inför kvällen ;D
över;
Under;
och eftersom mitt hår börjar bli långt tror jag inte jag behöver platta de så kör på lockigt ikväll, hoppas de blir bra så ingen klagar ;) 
men nu är de tre rätters middag som gäller ;D 
festa hårt och ha skoj ikväll allt folk, för de ska jag! 
Gott nytt år på er :) 

2011-12-30

TAGGA RÅ!!!

Då taggar vi nyår då!
festa som fan!
och då kan vi ju passa på att fira Sveriges 9-1 vinst idag oxå :D fett med nice den va (A)
och nu blir de slå på en rulle och försöka sova så man sedan orkar festa och vara glad hela dagen i morgon (A)

2011-12-29

Dag två :)

Andra kvällen med bror :) ikväll är de Snövit som vi tittar på och till de har vi chips, dipp, popcorn, läsk, majs och lökringar kan de bli mer toppen? :)
Nu saknas de bara nallen :)

2011-12-28

tredje dagen i rad som jag har ätit från pizzan känns ju inte så där jätte bra ;D men de va gött ;D
nu blir de massa film mys med lille bror ;D fast vi glömde köpa godis ;) så vi får köra på pepparkaks deg ist ;D
OCH JAG HAR FÅTT TBX MOTTAGNINGEN!
Ha de bra ute i regnet för nu ska vi hade niice i soffan med cola :)

2011-12-27

Natt mat

Blev hungrig kl 3 så bestämde mig för mat ;D

äckel tre

satt och kollade på film med ida när vi hör hennes tele plinga, kollar då på datorn och ser att oskar har skrivit att han har fått tbx sin mottagning, jag hoppar upp från sängen och springer till bordet och upptäcker att jag fortfarande inte har någon mottagning, FAN... nu är jag less på tre. lovar att jag inte kommer få tbx min mottagning förens om några dagar, varför kan dom inte fixa skiten för?
så nu ska jag deprimerad, desperat och arg lägga mig och kolla på jägarna....
och hoppas på att mottagningen kommer tillbaka,
med mottagning skiter man i telen 
utan mottagning blir man telefon beroende vilket jag är nu

så godnatt !

Då har min kära kusin och hennes pojk lämnat mig, känns lite tomt, men har ju mamma och Peder kvar hemma :)
rummet är nästan helt städat, och jag har fortfarande ingen mottagning på telen, suck!
vill ut på en båt och känna dom SMÅ vågorna slå mot båten, längtar redan tills i sommar då man kanske lyckas få ett sommar jobb på någon båt iaf :)
Och jag kan ju säga förlåt till Wille för att vi ställde hans larm på kl 5 i morse (A) hoppas du inte vaknade av de ;D eller jo hoppas du gjorde de ;) 
men nu blir det att göra klart uppgiften vi fick i samhälle och damsuga rummet så de blir lite fint här iaf :)
känner mig duktig idag :)

2011-12-26

Stormen dödar mig!

hor storm!
tycker det är jätte mysigt att ligga och lyssna på vinden och längtar ut på båten hur mycket som helst när jag hör de, men när den blåser ner träd och gör så ingenting fungerar blir jag less! vill verkligen kunna använda min tele och typ smsa lite med folk,  känns som om att man inte har nån kontakt med folket :S
och hade det super kul med folket idag iaf :) tack mina kära vänner :)
så nu blir det datorn ett tag till och sen sova :)

Storm?

vaknade i morse och de första jag ser när jag tittar ut är ett stort träd, kändes ju bra lixom ;D
blåste som fan men åkte in till stan ändå, blev lite små prylar :)
sedan hem, ingen mottagning har man på telen heller när man är i byn, är ju lite surt sådär men man överlever, hoppas jag ;D ah en toppen dag blev de iaf ;D tack så mkt kompisarna mina :)

2011-12-25

grymt :)

då var julafton över, blev en riktigt bra än var de :)
tack för allt fint jag fick, det var mycket som behövdes :)
och så fick jag ju träffa tomten igen, och senare på kvällen blev de några timmars mys med tjejerna :)
trevligt, trevligt :) så nu ska jag städa och sedan kommer Mimmi och Erik hit och blir här några dagar :)

2011-12-23

fin besök

då har man gjort klart nere med alla julklappar och julgranen så nu tar vi det lugnt med saft och vin :) eftersom vi inte får dricka vin så blir de saft i vinglas, lika bra de ;D 
och jag hoppas på en bra natt! 

2011-12-22

jul i morgon ? :S

kollade nyss på klockan och upptäckte att det är jul i morgon, men inte fan känns de som de iaf :S
men men, hoppas att jul känslan kommer när  man pyntar i granen och myser i soffan med familjen :)
och förhoppningsvis blir de en bra natt!

städning roligt? ja ibland :)

upptäckte precis att städning kan vara rätt roligt, iaf när man hittar kameran på datorn ;D


Ja som ni ser kan man ha roligt ibland ;D
Ego kallas de nog ;D

2011-12-21

VG :D

kändes bra när man fick reda på resultatet på tanklasthanteringen ett starkt VG stolt tjej ;D
fast lämnade in ett prov blankt ! inte lika bra :P och kan ju hoppas att matte provet jag gjorde gick bra :)
inte nog med de, har varit duktig och städat mormors kök oxå, så nu ska man bara gå och handla sedan är man nog fri resten av dagen :) duktig tjej :D

2011-12-20

lång dag.

Blev en lång dag det här, sitter nu hos mormor efter att ha varit på birsta och lagat mat :)
blev en jul klapp till mamma riktigt fin faktiskt, men kan tyvärr inte berätta vad det är eftersom hon kanske råkar läsa :) va nån läskig gubbe som började prata med mig idag när jag väntade på tåget, frågade vart jag va ifrån, vart jag bodde och massa sånt skit. läskigt!  :S  men nu blir det plugga och slå på en film så man orkar upp i morgon :) natti natti :) 

2011-12-18

Snööööar

Det kommer snö, och jag vill att de ska mörkna på lite så man kan gå ut och ha snöbollskrig i mörkret ;D det är mycket mer spännande då :D eller? ;D
det har iaf kommit en jävla massa snö inatt som jag hoppas får ligga iaf över jul :)
så nu ska jag kolla på lite film och sedan fixa folk och ha krig :D

2011-12-17

har vare på knepigt humör hela dagen, men hittade några knep som gjorde mig glad iaf :)
Hockeyn va ju toppen, dels så fick man skrika + att bror gjorde sitt första mål :)
sen hittade man ju musik som gjorde än  på toppen humör, tack för att man skapar bra musik :)
och sist av allt så gjorde folket min dag :) de är alltid lika kul att umgås med dom :)
och inte nog med de, när man hade vare nere hos grannen och skulle springa hem, vad gör man då? jo man springer in i en tvätt ställning som ligger mot vårat staket, vem är så dum att man ställer en sån där? :P
hoppas på de bästa då att man inte blir helt blå i ansiktet när man vaknar i morgon ;D
men men, nu blir de försöka sova en stund iaf :)

Dagen låt ; Ulrik Munther - En vanlig dag

2011-12-06

Skola? Nej tack !

Känns som gårdagens match satt sina spår, och det känns som om jag kommer få höra de här resten av livet. Är inte sugen på att gå till skolan, men har man något val? Nä!
Förövrigt var gårdagen riktigt bra :) fick träffa Mimmi igen och så fick man se chris medina riktigt duktig var han. Men, men nu är det bara att gå vidare och hoppas på att mäte läraren är sjuk så man kan gå hem och lägga sig och sova :)

2011-10-23

lite som har hänt

20-10-11 Torsdag; haha jo, dagen  var ju rätt grym faktiskt Jpå förmiddagen blev de måla lite eftersom vi inte har så mycket att göra, så när vi var klar med det så blev det att ner i hytten så vi fick duscha och laga mina byxor, och efter lunch fick komma i land en sväng, de va riktigt skoj, för jag har alltid velat åka till Frankrike, synd bara att jag inte fick åka till paris, för de hade vare toppen haha,  efter att ha ätit godaste och dyraste pizzan i mitt liv så vart de en sväng till sjömans klubben, riktigt trevliga var dom i alla fall haha J när vi kom ombord igen efter en grym eftermiddag så blev det kolla på en film med lite popcorn och dricka nere i messen, kan de bli bättre ? nä!

21-10-11 Fredag; ja, finns inte så mycket att säga om fredagen mer än att vi lyckades jobba nästan hela dagen och fick se nå helt underbart coolt, lotsen kom med helikopter haha :D så jävla coolt kan jag ju säga, och dom va ju inte högt upp utan de va nästan precis så jag kunde ta på den, om jag inte var inne då ;) men ah COOLT, får lägga upp bilder på de med.

22-10-11 Lördag; blev måla lite gran på morgonen och eftermiddagen blev de ligga och lata sig med att plugga lite och kolla klart på resten av oth avsnitten kul, kul J inte så mycket som hände.


2011-10-20

praktiiiik ;D

kommer att bli så är att jag inte kommer att ha så mycket tid att blogga men ah kommer att lägga ut mina dagboks uppdateringar när jag hinner :) så här har ni lite att läsa iaf sedan sist :) 
14-10-11 Fredag; vi ligger kvar utanför Rotterdams kust och väntar på order om att få komma in till hamn och börja lossa, vilket är ganska skönt för vi slipper vara sjösjuka iaf ;) idag fick vi lite mer gjort så vi har vare ute och städat och även målat lite gran idag :) och jag fick se ett havsdjur, fråga mig inte vad jag såg, för jag såg bara någon svart ryggfena ovanför vatten ytan, det kan ha varit en jätte stor fisk, hahaha ;)
kvällen tillbringade jag och Alice ute och titta på båtarna som står ankrade runt om oss ;) så nu ska jag och Alice träna lite och sen slå på en film, ska ju ändå upp i morgon bitti klockan kvart över 7 i morgon bitti :)

15-10-11 Lördag; vaknade klockan halv 5 utav att motorn drog igång de va ju inte de roligaste jag vare med om en lördag morgon, men det är väl de jag får vänja mig vid om jag ska jobba till havs. Vaknade igen klockan halv åtta när det var dags att käka lite frukost och ge sig upp på bryggan för att kolla läget vilket betydde att när vi kom upp hade vi missat precis allt, de va ju lite tråkigt för Rotterdam är ju ändå världens största hamn, så det finns ju stora båtar som går in där och vi missade i stort sätt alla, typiskt. Blev inte så mycket jobba på lördagen eftersom vi låg till kaj och lossade och då får vi inte vara ute på däck eftersom trossar och bensen är nog inte det nyttigaste för oss att leka med, eller? Efterlunch så blev de en tupplur och pluggande eftersom vi är ledig efter lunch på lördagar finafisken de J                                                                                                                                                       

16-10-11 Söndag; eftersom vi är lediga på söndagar så blev de sovmorgon fram till halv 12 vilket var riktigt skönt. Jag tror jag aldrig har sovit så mycket som jag har gjort dem senaste dagarna, helt sjukt. 
Fast det är ju riktigt skönt att kunna sova så man är pigg och så. Blev bara en massa plugg på eftermiddagen som vanligt ungefär. Finns inte så mycket mer att säga om söndagen.


17-10-11 Måndag; blev en dag ute på öppet vatten idag, började dagen med att vaksa bygget, och vädret är blåsigt så det var inte så kul med allt skit i ansiktet. Undertiden vi vaskade bygget har dom  tank cleanat så det luktade ju satan om bensenen som skulle bort så det blev inge jobb ute istället fick vi vaska taket i messen.  När jag tänker efter har vi inte gjort så mycket annat än att städat dom senaste dagarna eftersom vi inte får göra så mycket enligt regelboken. Suck ..
Vi fick ett riktigt skit väder på natten så det var bara att kliva upp klockan 20 över 4 och börja surra fast möbler och väskor i bordet eftersom det som tur är sitter fast i golvet. Alice fick sig i alla fall ett gott skratt när hon vaknar runt 3 och upptäcker att jag ligger och kramas med dammsugaren (eftersom jag då varför lat för att kliva upp och orka surra fast den). Klarade oss i alla fall från att bli sjösjuk, det är rätt skönt.

18-10-11 Tisdag; En vecka har gått, tiden går riktigt fort när man har kul, bara 7 kvar. Lite hemlängtan har man ju, men det går över när man hittar på något roligt. Eftersom det gungade lite när jag vaknade så vågade jag inte äta någon frukost så jag drog på mig kläderna och gick upp på bryggan.  Det var dags för ankring så det blev en liten lärorik förmiddag om det. Eftersom det inte var så långt kvar till lunch när vi var klar så blev det en stund över för att plugga, så lite matte fick det bli. Efter lunch så blev de på med overallen och ut för att vara tankvakt, med andra ord rapportera till ryggan när gubbarna gick ner och upp från tanken och så fick vi även skicka ner saker som dem behövde.  Så jag och Alice passade på att sjunga i ungefär sådär 3 timmar. Efter middagen så blev de mer plugga och när det var klart blev det att poppa en påse popcorn och äta lite chips till en film, mycket intressant.

19-10-11 Onsdag; yes, idag har det inte hänt så mycket. Vaknade när pappa kom in och berättade att vi skulle ta lots klockan åtta, tror jag aldrig har sätt Alice kliva upp så fort någon gång. Och då kan man ju fråga sig vad som är så speciellt med att ta lots, jo de va de att lotsen kom med helikopter. Sjukt häftigt var de, tror aldrig jag har sätt nå liknande. De va nästan så att helikoptern landade på båten så lågt gick den. De kan jag lova det var en upplevelse man sent kommer att glömma. Så idag på förmiddagen så blev de vara med under förtöjningen (dock bara titta) och så. Efter lunch fanns det inte så mycket att göra eftersom vi ska lossa och då finns det inget vi kan göra, så vi fick städa alla trappor från bryggan ner till messen, var inte så jobbigt, så nu sitter man här och pluggar lite. Ja, mycket vi har att göra, eller? Nä inte precis i alla fall. Men, men det är ganska skönt att bara kunna sitta och koncentrera sig på läxorna också så man inte hamnar så mycket efter när man kommer tillbaka efter två månader.  

2011-10-14

Praktiiiiiiiiiiiiik :D

Hejsansvejsan :)
jag vet att jag är så seg på att skriva, men nu äre ju så att har haft fullt upp med att hinna umgås med mina vänner eftersom att jag i måndags natt åkte till arlanda och tog flyget till Tyskland för att mönstra på en båt så får ni stå ut men att de blir segt ibland ;)
men men, nu när jag väl bloggar så kan jag ju faktiskt bjuda på lite bilder sådär :) och lite text om vad vi har gjort :)
vi börjar från början :)
Tisdag; japp, klockan 03.45 ringde klockan, klockan 04,30 va de dags att åka till arlanda för klockan 09.05 gick flyget till Hamburg - Tyskland när vi väl landat i tyskland blev det en timmes resande till kiel där det blev några timmar på hotell och klockan 19 nånting kom taxin och hämta oss för att köra oss till bulkbåten som skulle ta oss ut till clipper sola. väl på båten packade vi upp och bäddade sen va de dags att sova :)
Onsdag; onsdagen var inte så populär om jag får säga det ;) onsdag morgon hade vi precis kommit ut ur kiel kanalen och var ute på öppet hav, blev riktigt god frukost klockan halv 8 och sen va de dags att ta sig upp på bryggan och få nå häfte om säkerheten och sånt ombord på båten, och då va de dags att gå ner till hytten och läsa igenom papperna ALLT på engelska haha :P efter att vi läst igenom häften så råkade vi somna båda två, och när vi vaknade va vi fruktansvärt godis sugna så vi gick till slabben och hämtade chocklad och nötter vilket slutade med att ingen av oss lyckades behålla frukosten, de va dags för att beställa dejt med herr ulrik och så va de igång ..... sjösjuka. -.- . när vi vaknade igen vid lunch så hann vi bara ner till messen och lägga mat på tallriken och ställa in den i kylskåpet sen va de dags att dejta igen, och de kan jag säga, det är jävligt roligt att börja glida iväg på golvet när man spyr ;) lite så där av en utmaning, haha ;D fast som tur va blev vi bättre under kvällen och fick i oss lite mat :)
Torsdag; ja på torsdagen så mådde jag riktigt bra, men kan de bero på att vi låg ankrade utanför Rotterdam? ;) hmm? så de blev göra klart alla frågorna i de där säkerhets häftet och sen plugga :) och det var riktigt mumma med mat under torsdagen ;)
Fredag, vi ligger kvar utanför Rotterdams kust och väntar på order om att få komma in till hamn och börja lossa, vilket är ganska skönt för vi slipper vara sjösjuka iaf ;) idag fick vi lite mer gjort så vi har vare ute och städat och även målat lite gran idag :) och jag fick se ett havsdjur, fråga mig inte vad jag såg, för jag såg bara någon svart ryggfena ovanför vatten ytan, det kan ha varit en jätte stor fisk, hahha ;)
kvällen tillbringade jag och alice ute och titta på båtarna som står ankrade runt om oss ;) så nu ska jag och alice träna lite och sen slå på en film, ska ju endå upp i morgon bitti klockan kvart över 7 i morgon bitti :)
så nu får ni ha de så bra så lägger jag upp lite bilder senare :)

2011-09-18

mys helg :)

blev mys helg hos mimmi i helgen, helt toppen va de :D 
så här kommer de lite bilder på oss sjuka vi är ;) 
aja nu ska jag kolla på film och sen sussa sött :) 









2011-09-12

knasig helg ;D

marknadshelgen, yes helt klart värt att åka hem, den blev SJUKT jävla bra, synd bara att man blev tok förkyld efter den :P nu kommer lite knäppa bilder från båten och helgen ;D 













2011-09-08

Båt åka :D

Blev lite båt åka idag på skolan, de är faktiskt riktigt kul, haha och kranen på båten gick sönder när vi skulle lägga över gummibåten på kajen vilket slutade med att det var Alice fel ;) och så fort nånting som var fel nämndes så var det Alice fel ;) men det blev iaf bra tillslut och vi fick göra man överbord övningar :)
nu kommer de några bilder från dagens båt åka ;D
 Alices trasiga kran ? ;)
 lite stora hopp i vattnet dräkt kanske?, men man håller iaf värmen skapligt :) 
fast vi fick inte hoppa ner i vattnet ;) 

2011-09-07

Vila i frid

Då tackar vi Stefan Liv för riktigt grymma år i mål,
vila i frid Stefan

götteligött

Eftersom vädret inte är de bästa så lägger jag mig i sängen och kollar på film och äter mozzarella och ugnsstekta morötter och potatis stavar :) göttans :) sen blir det plugga lite engelska som ska vara inlämnat på fredag :)

2011-09-06

två dagars? ;)

två dagar med Alice, lika sjukt som vanligt ;)
men idag så blev det iaf kasta ägg och sten på lite folks fönster, konsekvenserna blir följande:
* putsa fönster
* torka golv
* springa fort
* och gömma sig under balkonger
så prova inte ;D

Ja, baka bröd? blev lite för länge tror jag :P 
 Frukost för två 






 Träffade fullträff på Viktors och Tims fönster ;) 

2011-09-01

Mallice äter ? hmm :S ?

ja och så här ser de ut när mallice ;) ska äta morötter ;) njut :)

städat, nu plugga ? :)

Ja, nä men då har man varit riktigt duktig och städat lägenheten, ska man vara riktigt duktig och göra klart svenskan oxå då kanske så man har det gjort innan helgen?
ah de låter som en riktigt bra ide ;) så nu ska jag sätt mig ner med svenskan och skriva om nån karaktär i en film eller bok eller nå spel ? , blir nog bra i slutet :P

2011-08-30

Alice humor ;D

det blev emelie och alice tid igår och i natt ;) 
ja ni ser ju hur det slutar när vi sätter igång ;)